Köttådorna innehåller ca 60 % nötfärs
20 % ugns- och ädeldetaljer och 20 % kokdetaljer.

Ädeldetaljer exempelvis: Entrécote, ryggbiff, innanlår och oxfilé.
Ugnsdetaljer exempelvis: Fransyska och rostbiff.
Kokdetaljer exempelvis: Högrev, bog och nötrulle.
Välj mellan en stor låda ca 30 kg (4350kr, 145 kr/kg) eller
liten låda 15 kg (2325 kr, 155kr/kg).


Hämta köttet på gården och hälsa samtidigt på gårdens alla djur.
Barnen kan hoppa i hö och mata kaniner, getter eller höns.

Köttet tas fram på småskaliga slakterier på så nära avstånd som möjligt och levereras väl förpackat.
Köttet hängmöras 7-10 dagar och är färskt när du köper det. Vakuumpackade produkter ska möras ytterligare innan det fryses eller tillagas.Köttfärsen ska frysas direkt.

Köttet kommer från raserna Charolais, Aberdeen Angus och Hereford. Samtliga djur betar på närliggande betesmark från maj till oktober. Kalvarna diar under lång tid vilket minskar onödig stress.
Antalet djur på gården är begränsat för att ge lagom gödsel åt åkrarna. På så sätt skapas inte övergödning av hav och sjöar. 

Allt foder till djuren produceras på gården.
På vintern utfordras Kullagårdens djur med ekologiskt foder bestående av endast  gräs,klöver och örter. Detta foder gör att djuren växer långsamt och det bidrar till en mycket fin produkt.